Rólunk

Berenyi_Zsuzsa_LiPigmentsSzia!

Berényi Zsuzsa sminktetováló vagyok>>, 1997 óta szépítem a nőket tetoválással.

Úgy, mint Téged is, engem is hajt a vágy, hogy mindig a legjobb, legszebb, legtartósabb sminktetoválást varázsoljam a vendégeim arcára.

Pontosan tudom milyen problémákkal nézel szembe:

A sminktetováló festékek piaca az utóbbi néhány évben folyton csak változik, ami tegnap még szép volt jól működött ma már nem hozza azt az eredmény. A színek változtatják az árnyalatukat, néha kiszámíthatatlan mi is lesz a végeredmény. Csökken a festékek tartósságának ideje, jönnek a régi vendégek reklamálni… miért halványodik el hamarabb?

Álmodozunk arról, hogy milyen jó lenne ha még mindig a régi, jól bevált, tartós, szép árnyalatú festékkel dolgozhatnánk.

Tudom, hogy sokan, mint én magam is, sokféle sminktetováló pigmentet kipróbálnak, használnak. Az egyikben  ez a jó, a másikban az… Az a legjobb, ha nyitottak vagyunk és szívesen próbálkozunk.

Széles és színes a sminktetováló festékek piaca, mindenki megtalálhatja a maga számára legszebb, legbiztonságosabb és olyan festéket amivel a legjobban tud dolgozni.

Tudom, legjobb lenne a biztosra menni, de annyi tényező befolyásulja azt, hogy előre lássuk a végeredményt.

2013 óta dolgozom a Li pigmets szemöldök és szemhéj színeivel. Egy angliai mesterképzésen ismerkedtem meg vele és a külföldi Kolléganőktől csak jót hallottam róla. Bevásároltam belőle és azt vettem észre, hogy egyre szívesebben nyúltam a színeiért és olyan eredményt hozott, amelyet én is és a vendégek is elvártak. Elmondhatom, hogy hosszútávon is jó tapasztalataim vannak vele, hiszen akik már visszajöttek frissítésre elégedettek voltak a tartóssággal és a szín alakulásával.

Machester_2013_Sminktetovalo_Mesterkepze

Így nem volt kérdés számomra az, amikor megkerestek a forgalmazással, hogy elvállalom, mert tudtam, hogy a jelenlegi piac egyik legjobb festékével dolgozhatom.

Mindannyian kíváncsiak vagyunk arra:

Hogyan gyógyulás után milyen lesz a festék színe?

Mennyire tartós?

Változtatja-e a színét?

Milyen az állaga? Krémes vagy folyékonyabb?

A színek keverési lehetőségére.

Mit csinálj, mit változtass korrekciónál ha a nem kívánatos a eredmény.

Száz szónál is többet ér egy kép és egy pontos leírás. Hogy megkönnyítsem az életed, amennyire csak lehet, nagy munkát belefektetve rengeteg képet készítettem a munkáinkról pontos leírással, hogy lásd a színek alakulását. Természetesen mindenki képernyője más, de azért támpontul szolgál a munkádhoz. A képek folyamatosan bővülni fognak.

Célom, hogy minél pontosabb “képet” adjak a Li pigmentekről és, hogy megkönnyítsem számodra a használatát.

Annak érdekében, hogy minél több információ eljuthasson Hozzád, létrehoztam egy zárt Facebookos csoportot, ahol lesz sok előtte-utána kép, és persze gyógyult képek is. Ha szeretnél tag lenni, kérlek jelölj be ismerősnek, és írj privát üzenetet, és felveszlek ebbe a csoportba (Sminktetovaló iskola – Li pigments)

Rendszeresen tartunk kiscsoportos workshopot és külön Li pigmenetek használatáról színelméleti képzéseket. Csapatommal várjuk kérdéseid, észrevételeid. Segítünk!

Sminktetovalo_workshop_Szeged

Ki is vagyok én?

Aki közelebbről ismer, tudja, hogy szenvedélyesen szeretem a sminktetoválást, a szakmát.

1997 óta tetoválok, ez fő profilom. Teljesen véletlenül lettem sminktetováló…

Egy tengerparti nyaralás során találkoztam először „élőben” sminktetoválással és a kozmetikus is, aki készítette ott nyaralt. Mivel én abban az időben lakberendezőként dolgoztam együtt terveztük újjá a szalonját és így én is belecsöppentem a sminktetoválás világába.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert jó mesterhez kerültem és én már akkor szálazott szemöldöktetoválást tanultam és ajaksatírozást. Persze ha ma előveszem a régi fényképeket látom én is a „kerítésléceket”, de már akkor is más volt mint a nagy átlag.

2 év sminktetoválás után elvégeztem a kozmetikus iskolát, hogy megfeleljek az „előírásoknak”, de a fő profilom mindig is a tetoválás maradt.

Munkámhoz nagy segítségemre van, hogy grafikusként végeztem, így nem áll távol tőlem a „művészi” hajlam, a precizitás, a jó térlátás vagy a színek használata.

Folyamatosan képeztem, képzem magam. Itthon igyekeztem minden adódó új lehetőségre lecsapni, de persze voltak zsákutcák is…

Berlin_sminktetovalo_konferencia_2012

Néhány éve rájöttem, ha szélesíteni szeretném a tudásomat külföldre kell mennem tanulni. Jó döntés volt, kinyílt a világ és sok új szakmai barátságra tettem szert. Kiválogattam a számomra legjobb képzéseket és időt, energiát, pénzt nem kímélve elutaztam és tanultam. Bevallom, hogy volt olyan képzés, ami után azt gondoltam semmit nem tudok és nem is kellene tetoválnom.

Sminktetovalo_Kepzes_Tallin_2014_

Biztos Te is voltál már így, hogy nem vagy elégedett a saját műveiddel és szakmai válságba kerülsz.

Ilyenkor én előveszem a színes ceruzákat és csak rajzolok, rajzolok, rajzolok.

Van a fejemben egy kép, hogy mit szeretnék látni a bőrön és addig gyakorlok, amíg a kezem is meg tudja közelíteni/csinálni az elképzelésem.

A vendégeim sokszor kérdezik, de még mit lehet tanulni? Neked nem kell mondanom, mi sminktetoválók tudjuk a választ.

Ami látható jelenleg a sminktetoválásban az egy hiper sebességgel fejlődő, változó világ, szemlélet, technika… Vagy részt veszünk benne, vagy lemaradunk, mert a mai vendégek gyorsabban reagálnak minden újdonságra, mint 5-8 évvel ezelőtt.

Én kitűztem célomnak, hogy ott legyek a legjobbak között.