Rólunk

Szia!

Berényi Zsuzsa vagyok, sminktetováló, oktató.

1997 óta tetoválok Szegeden. 2015 óta oktatok is, privát képzéseken, vagy rendezvényeken, konferenciákon, ezek szervezésében is tevékenyen kiveszem a részem.

Az évek során sok-sok gépet, pigmentet, technikát kipróbáltam, elsők között indultam el a nagyvilágba, hogy fejleszthessem tudásom, ez a mai napig nem változott.

Az amerikai Li Pigments 2014. végén keresett meg azzal a kérdéssel, hogy lennék-e ennek a termékcsaládnak a hivatalos forgalmazója Magyarországon. Rögtön igent mondtam, ezen gondolkodnom sem kellett.

Hogy miért?

Előtte egy külföldi konferencián találkoztam ezekkel a pigmentekkel, amelyeket az ott oktató neves mesterek előszeretettel használtak. Tapasztalatom a használatukkal nekem sem volt más, sőt azt vettem észre, hogy egyre többször a Li pigmenteket veszem le a polcról.

2015-ben kezdődött itthon a forgalmazás. Az elejétől tudtam, máshogy akarom csinálni.

Mint forgalmazó, nem csak a pigmentet akarom eladni. Szeretném, ha a sminktetováló tudná, mit vásárol. Hogyan kell használni, milyen tulajdonságokkal bír, mivel lehet javítani a színeket, ha módosul.

Még akkor, 2015-ben elindítottam sminktetoválóknak szóló Facebook zárt csoportomat, ahová MINDENT posztoltam a pigmentekről. Tapasztalataimat, gyógyult eredményeket, színkatalógusokat, esettanulmányokat. Szerencsére nem sokáig posztolgattam magam, hiszen sok kolléganő tette ugyanezt.

A csoport a mai napon már több, mint 1400 fős, csak sminktetoválók a tagok, és nagyon aktívak. Naponta több poszt, fotó bizonyítja azt, hogy a Li megérdemli világhírnevét.

Képzéseinkkel igyekszünk megtanítani a pigment család használatát, hisszük azt, hogy egy márka megismeréséhez hosszú idő kell, hiszen sok mindenen múlik a kiváló eredmény.

Egy pigment sikere, a jó végeredmény mindig függ a géptől, a választott technikától, a sminktetováló kezének erősségétől, de ezeken felül természetesen függ a megfelelő színválasztástól és a vendégünk bőrétől.

Színelméleti videóink elérhetőek a weboldalon, youtube-on, Facebookon a csoportban.

Emellett színelméleti képzésekkel járjuk az országot, amikor csak tehetjük, hiszünk abban, hogy a pigmentekkel kapcsolatos tudás átadása megtérül és ezáltal minden kolléganő elégedett lehet a munkájával.

Zászlóshajó rendezvényünk a Li szülinap, amit évente rendezünk meg igazán ünnepélyes keretek között, hazai és külföldi vendégelőadók részvételével.

Hogyan tudsz Te is csatlakozni?

Először is, csatlakozz zárt csoportunkhoz, ha még nem tetted >>

Onnan minden aktuális, vagy tervezett képzésünkről hallani fogsz és természetesen napi szinten követheted népes táborunk napi posztjait, hidd el, nagyon sokat lehet már ezekből is tanulni.

Ügyfélszolgálatunk telefonon (06204322192) munkaidőben, online pedig bármikor áll a rendelkezésedre, bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk.