AUBURN 7 ML AQUA

16255 Ft Áfával

Auburn egy kifejezetten meleg szemöldök szín. Vörös és narancs pigment van benne.

Nem-organikus.

Egy gyönyörű hidegebb árnyalatú vörös barna szemöldökszín, ami idővel melegen kopik.

Nagyon jó Fitzpatrick I-III. bőrtipusra, hidegebb bőrszínhez is. Ha a vendég kifejezetten azt kéri, hogy meleg árnyalatú szemöldöktetoválás szeretne, kiváló választás ez a szín. Szeretem ezt a szín azoknak is használni, akiknek padlizsán, lilásra van festve a hajuk. Nekik ez a szín nagyon jól passzol, akár magában is. Sötétebb szemöldökszínnel melegítéséhez is bátran lehet használni. Bár tudjuk, hogy meleg étcsoki barna szemöldökszínnel nehéz előállítási ezzel a színnel lehet próbálkozni.
Ha valaki természetes vörös Fitzpatrik II. Típus és vörös a szemöldök szőre Autumn gold-dal egy tökéletesen természetes hatású szemöldöktetoválás tudunk neki készíteni.

Világosítsd Breve-vel, Autumn gold-dal.
Sötétítsd Cocoa-val, Dark Toffee-val, vagy Rich Brownal.
Lehet melegítésre is használni ha mondjuk nincs a polcodon az Un-grey.

Kedvenc kombinációk: keverd Saharával egy világos eperárnyalatú szőke színhez. Keverd Hazelnuttal, hogy egy sötétebb aranybarna árnyalatot nyerj. Keverd bármilyen szemöldökszínnel, hogy melegebb árnyalatot kapj.

A 7ml kiszerelésű Auburn pigmentet 15-17 db tetováláshoz tudod felhasználni, így vendégenként az pigment anyagköltsége nem haladja meg a 1.000 Ft-ot.

 

Csak 2 maradt készleten

További információk

Tömeg 0.0153 kg
CPNP

1908694

CI

77499, 77491, 77492

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AUBURN 7 ML AQUA” értékelése elsőként