BERRY PERSISTENT 7 ML

18265 Ft Áfával

Ez a szín típikusan az az árnyalat, amit akkor használhatsz, ha a vendéged “szájszínt” szeretne, és azt kéri, hogyne is nagyon látszódjon, hogy ajaktetoválása van. Ez a klasszikus rózsaszín, ami nem erős, nem feltünő, olyan természetes.

Sokat használom ezt a színt, tudjuk jól, hogy a vendégek 50%-a úgy kezdi az ajaktetoválást, hogy csak alig látszódjon, nos ez pont az a szín, ami senkinek sem lesz túl sok és túl erős tapasztalatom szerint.
Ha valakinek kicsit hidegebb (kékes, lilás) az ajaktúnusa, akkor én ezt a színt gyakran kombinálom Pink Coral Pop-pal, még pedig azért, mert az egy kicsit melegebb szín és, így biztosan nem gyógyul hidegre a berry persistent. Ezen okból lehet hozzákeverni Blue Gone (narancsos) korrekciós színt is.

A Berry persistent árnyalata: hideg, és az alapja: piros és pink szín.
Organikus, de tartalmaz titándioxidot. A Fitzpatrick skála I-III típusainak ajánlom, ha ettől sötétebb valakinek a bőre szinte alig látszik és a vendég elégedetlen lesz az eredménnyel.

A 7ml kiszerelésű Berry Persistent pigmentet 15-17 db tetováláshoz tudod felhasználni, így vendégenként az pigment anyagköltsége nem haladja meg a 1.100 Ft-ot.

12ml-es kiszerelésben is!

Készleten

További információk

Tömeg 0.0153 kg
CI

12475, 11781, 71130, 77891

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BERRY PERSISTENT 7 ML” értékelése elsőként