BLACK DIAMOND 7 ML

(4 vásárlói értékelés)

18265 Ft Áfával

Mit kell tudni róla?

Egy intenzív fekete szín, organikus, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz vasoxidot és titándioxidot, de szenet igen.

Nagyon könnyű vele dolgozni, kicsi molekulaszerkezete miatt, könnyen, elsőre bent marad a bőrben.

Mire figyelj használatakor?

Mint minden organikus fekete pigment ez is szén alapú, függetlenül attól milyen márka, ezért használatát gyakorlottabb Kolléganőknek ajánljuk. Számomra fontos, hogy erről is részletesen tájékoztassam a vásárlóimat, hogy ne csalódjon a termékben.

Miért?

A széntartalom miatt, ami nagyon pici molekula, előfordulhat, hogy migrálhat, ha nem megfelelő bőrben és nem elég szakmai tapasztalattal használja valaki. Ellenjavallat használni idősebb, túl vékony bőrben, olyannak, akinek nagyon hajszáleres a szemhéja.

DE!

Nem kell félni tőle, elég ha tisztában vagy a fenti paraméterekkel és azokat figyelembe véve használod.

Tipp

Én, ha bármi kétségem is akadna a felől, hogy túl érzékeny a vendégem szeme, első körben a kontúr szélén az onyx-ot használom és utána a jó fekete black diamondot. Az onyx vasoxid tartalmú, ezért nagyobb a molekula szerkezete, ha tetoválsz egy ilyen keretet a szemhéjnál, akkor azon keresztül már nem fog a black diamond átjutni, biztonsággal használhatod.

Egyéb esetekben meg használd nyugodtan.

A 7ml kiszerelésű Black Diamond pigmentet 15-17 db tetováláshoz tudod felhasználni, így vendégenként az pigment anyagköltsége nem haladja meg a 1.100 Ft-ot.

Helyettesítheted:

Onxy>>

Készleten

További információk

CI

77266

BLACK DIAMOND 7 ML termékről 4 értékelés

 1. Lukács Katalin

  Én személy szerint úgy érzem, hogy megtaláltam azt a feketét, amit kerestem, és amire a vendégek is vágynak. A Black Diamonddal rendkívül gyorsan lehet tetoválni, “odaviszem és ott marad” és gyönyörűen beépül a bőrbe. Őszintén szólva én nem vettem észre, hogy migrálna egyáltalán, persze az ember óvatos bizonyos bőrtípusoknál, de bármilyen szemhéj technikára alkalmas a kontúrozástól a satírozásig. Kiváló az ár-érték arány, mert egy szemhéj kontúrhoz kb 3-4 cseppet használok mind a két!! szemhéjra.

  Ajánlom bátran mindenkinek, nem beszélve arról, hogy tényleg fekete marad a szín a gyógyulás után is, és szinte nem is kell korrekciózni!!

 2. Lassu Judit

  Nagyon jó az állaga, nem folyik, de nem is olyan sűrű, hogy rátapadjon a tűre. Könnyű vele dolgozni rögtön benne marad a bőrben,lényegesen lerövidül vele a munka.

 3. Lehőcz Szilvia

  Könnyű vele dolgozni.Krémes az állaga.Pár csepp elég belőle.És amit nagyon szeretek ebben a pigmentben,hogy olyan jól a bőrben marad,alig kell korrekciózni.Csak ajánlani tudom.

 4. László Krisztina

  Megkönnyíti a munkát, mert gyorsan bent marad a bőrben, gyógyulás után is szép, intenzív fekete végeredményt kapunk. Az igazi szemhéj fekete. 🙂

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…