BREVE 15ML AQUA

26415 Ft Áfával

A Breve az egyik, általam legtöbbet használt szín, ha világos/őszes hajú vendégnek készítek szemöldöktetoválást. És szinte mindig használom arra, hogy szálazáskor a szálvégeket világosítsam és ez által az egész szemöldöktetoválást jobban térhatásúvá tegyem.
Mivel tartalmaz sárgát, ezért erről a pigmentről elmondható, hogy sűrűbb, hogy könnyebben tudjak vele dolgozni, mindig teszek hozzá Soft Fx higítót és így könnyebben tudom mártogatni. 2-3 csepptől könnyebben kezelhető lesz, de nem marad világosabb.
Idősebb ősz hajú vendégeknek kíváló, viszont ezeknek a vendégeknek vékonyabb a bőre és akár már 1 húzás után is jól benne marad a bőrben a pigment, ha ezt látod,nem szükséges még 1x áthúznod, mert akkor már lehet, hogy túl hidegre gyógyulna. Ha úgy látod benne van, inkább a korrekciónál menj át még 1x , ha szükséges.
A Breve egy hideg szín, ami meleg sárgát és zöldet tartalmaz. Fitzpatrik I-III. bőrtípushoz ajánlott. Kicsit melegebb hatása van mint a Creme Latte-nak.
Tudsz vele világosítani is más árnyalatot, ha korrekciónál szükséges.
Hosszútávon sem vörösödik ki, max. egy kicsit melegebb barna lesz, ahogy világosodik.
Akinek a Breve-vel készítek szemöldöktetoválást javaslom, hogy 1 év körül csináltassa meg a frissítést, hiszen ennél a világos színnél, biztosan, hogy hamarabb kopik a szemöldök.

Világosítsd Saharával, vagy Lighten up-pal.

Sötétítsd Capuccinoval, Hazelnuttal, vagy Mocacchinoval. Extra melegségért adj hozzá gray vanisht, 24 Carat Mod-ot, Blonde-ot, vagy Autumn Goldot.

Kedvenc  kombinációk: Breve és Autumn gold. Breve és Hazelnut. Breve és Pecan vagy Taupe. Breve és Creme latte.

A 15ml kiszerelésű Breve pigmentet 30-32 db tetováláshoz tudod felhasználni, így vendégenként az pigment anyagköltsége nem haladja meg a 900 Ft-ot.

7ml-es kiszerelésben is!

Csak 2 maradt készleten

További információk

CPNP

1908883

CI

77499, 77491, 77492, 77891, 19140-1, 77288