Fotókönyv ajaktetováláshoz kemény borítós

8490 Ft Áfával

Igen, nekem is nehézséget okozott egy ismeretlen pigment színeit eleinte kiválasztani. Leginkább az ajakszíneket volt nehéz személyre szabni a vendégeknek. Vajon milyen lesz gyógyulás után? Tökéletesen megértem, ha Te is így vagy vele!

Ezért, hogy neked könnyebb legyen a választás, szerkesztettem egy fotókönyvet tele gyógyult ajaktetoválásokkal, amelyeket a Forever Lips organikus pigment színeivel készítettem el. Így neked egyszerűbb a választás, meg tudod mutatni ezt az albumot a vendégeidnek, akik hezitálás nélkül rá tudnak mutatni az általuk vágyott színre, Te pedig tudni fogod, melyik színt használd a tetoválás során.

Amióta bevezettük a szalonba ezt a fotókönyvet sokkal kényelmesebb a vendégeink számára a színválasztás, gyorsabb az ajaktetoválás előtti konzultáció.  Arról nem beszélve, ha várakozás közben nézegetik, gyorsabban kedvet kapnak ajaktetoválásra is.

Ez az album egy katalógus és nem tartalmaz logót, vagy bármilyen személyes elérhetőséget, csak a lipigments.hu, mint „termék” látható rajta.

Elfogyott

Cikkszám: E-FKK-01 Kategóriák: ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fotókönyv ajaktetováláshoz kemény borítós” értékelése elsőként